北海道大学環境健康科学研究教育センター

ENGLISHお問い合わせ・アクセス

Hokkaido University Center for Environmental and Health Sciences

WHOCC

International Conference “Tackling Infectious Diseases: Information for Action” in WHO Mongolia

Prof. Kishiwas invited as a speaker to the international conference organized by WHO Mongolia in collaboration with the Ministry of Health and Sports of Mongolia. Prof. Kishipresented “Environmental chemicals and related adverse effects of children“ along with other speakers from Asian and Western Pacific region. We extended our relationship with birth cohort study in Mongolia to help them with advising on environmental risk assessment.