北海道大学環境健康科学研究教育センター

ENGLISHお問い合わせ・アクセス

Hokkaido University Center for Environmental and Health Sciences

WHOCC

ISEE-ISES AC 2016 (International Society for Environmental Epidemiology-International Society of Exposure Sciences Asia Chapter 2016)

Our institute organized the Asian chapter of international conference on
Environmental Epidemiology and Exposure Sciences. We had more than
450 participants from over 20 countries. 4 plenary lectures including a speaker from WHO WPRO, 23 symposia, 19 oral and 2 poster sessions were held to share and discuss current environmental health and related issues in Asian Pacific region.