北海道大学環境健康科学研究教育センター

ENGLISHお問い合わせ・アクセス

Hokkaido University Center for Environmental and Health Sciences

トピックス

論文がアクセプトされました:多島秀司[Tajima, S.]他; Science of the Total Environment

次の論文がアクセプトされました。

Tajima S., Araki A., Kawai T., Tsuboi T., Ait Bamai Y., Yoshioka E., Kanazawa A., Cong S., Kishi R.; Detection and exposure assessment organophosphate flame retardants in house dust in Japanese dwellings. Sci Total Environ in press.