北海道大学環境健康科学研究教育センター

ENGLISHお問い合わせ・アクセス

Hokkaido University Center for Environmental and Health Sciences

トピックス

論文がアクセプトされました:叢石[Cong, Shi]. 他; Journal of Epidemiology.

次の論文がアクセプトされました。

Cong S., Araki A., Ukawa S., Ait Bamai Y., Tajima S., Kanazawa A., Yuasa M., Tamakoshi A., Kishi R.; The association between mechanical ventilation, flue use in heaters and asthma symptoms in Japanese schoolchildren – A cross-sectional study in Sapporo, Japan. Journal of Epidemiology in press.